Születésnapi futás és koncert

Jótékonysági futással és koncerttel ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját az Axiál Kft.

A bajai cég július 18-án közös mozgásra hív mindenkit, aki szeretne tenni saját egészségéért, valamint szeretné támogatását és nagyrabecsülését kifejezni a Bajai Szent Rókus Kórház dolgozói felé. A Bácskai Kultúrpalotában megtartott sajtótájékoztatón Umenhoffer Péter, az Axiál marketing-igazgatója felidézte: 1991. július 18-án alakult meg az Axiál Bt., napra pontosan harminc évvel később pedig szeretnék ezt együtt ünnepelni a lakossággal.

A nevezési díj 2000 forint, a begyűlt összeget az Axiál megkétszerezi, és felajánlja a Bajai Szent Rókus Kórház dolgozóinak életminőségét javító fejlesztés finanszírozására, ezzel köszönve meg a koronavírus idején kifejtett áldozatos munkát. Szeretnék, ha legalább ezren neveznének a futásra, regisztrálni bőven van még idő. A szervezők kéri: a futni szándékozók regisztráljanak az axial.hu/axial-futas oldalon. A rajt és a cél is a Szentháromság téren lesz, a pontos útvonal és térkép is megtalálható az Axiál honlapján.

A Baja Marketing Kft. természetesen örömmel állt a kezdeményezés mellé, mondta Némedi István ügyvezető. Hozzátette: az idei rendezvények esetében világosan látszik a nagy cégek azon szándéka, hogy tegyenek a városért. Umenhoffer Péter arra is felhívta a figyelmet: aki a mozgásos részt kihagyná, de szeretné anyagilag támogatni a kezdeményezést, azon belül is az egészségügyi dolgozókat, élhet a felajánlás lehetőségével, adományát az Axiál szintén megduplázza.