Főigazgatói köszöntő

A kórház igazgatói köszöntője
Főigazgató

 Tisztelt Látogatónk!

A Bajai Szent Rókus Kórház valamennyi dolgozója nevében üdvözlöm honlapunkon.
Intézményünk több száz éve szolgálja Észak-Bácska lakosságának egészségügyi ellátását. Sok tragédia történt a hosszú évtizedek alatt, mint például az 1840-es tűzvész, de ahogy azt követően, később is mindig feltámadt poraiból a kórház. Büszke vagyok az intézmény eddigi teljesítményére, szeretném visszahozni a régi színvonalat. Példaképem, dr. Róna Dezső igazgatósága idejében (33 évig volt vezető) egyszerre több egyetemi tanár is gyógyított a bajai kórházban.

Az utóbbi években is történtek jelentős fejlesztések, így az épületek egy része jelentősen megújult. Ezen az úton haladunk tovább. Úgy vélem, a kórháznak komoly jövője van, az itt élő emberek elfogadják és magukénak érzik az intézményt. Köszönhető ez annak is, hogy valamennyi munkatársa mindig is odaadással dolgozott, dolgozik. Kórházunk a bajai és a környékbeli betegek gyógyulását szolgálja. Hiszen mi hivatásunkat nem munkának, hanem jó értelembe vett szolgálatnak fogjuk fel.

A honlapon Kedves látogatónk minden tájékoztatást megtalál, ami érdeklődését kielégíti, gyógyulási igényeihez részletes tájékoztatást nyújtunk.

Dr. Tóth Gábor
főigazgató