5.000.000 Ft adomány – Jótékonysági futás a Bajai Szent Rókus Kórház számára

KÖSZÖNET és HÁLA a 30-dik születésnapját ünneplő AXIÁL Kft-nek és minden támogató résztvevőnek!

Az Axiál Kft 2021.07.18-án vasárnap a 30. születésnapja alkalmából szervezett ünnepség keretében jótékonysági futást szervezett a világjárvány alatti időszakban példaértékűen teljesítő Bajai Szent Rókus Kórház támogatása céljából. A futónapon megjelent jellemzően amatőr sportolók számára ezen a napon nem a versenyzés volt a cél, hanem az együtt teljesített örömteli sport tevékenység és a jótékonyság.

A jótékonysági futás versenytávját több egészségügyi dolgozó, köztük intézményünk vezetője,  Dr. Tóth Gábor főigazgató úr is sikerrel teljesítette.

Az útvonalak Baja legszebb helyein vezettek végig.  A futóközpont (start és cél)  a Szentháromság téren volt, a jótékonysági futásra  vállalkozók a rövidebb, 3 km-es távot a Petőfi-szigeten, a 11 km-es távot a Pandúr-szigeten futották körbe.

A születésnapi Jótékonysági AXIÁL futónapon a nevezési díjakból összegyűlt (és az Axiál Kft által megduplázott) adományt Dr. Tóth Gábor intézményvezető főigazgató ünnepélyes keretek között Harsányiné Dr. Fodor Gyönygyitől vette át.

KÖSZÖNJÜK!