Gyümölcslé a borászattól

Újabb csomagok érkeztek a bajai kórházba.

Újabb adomány érkezett a Bajai Szent Rókus Kórházba. Az egészségügyi dolgozóknak ezúttal frissen préselt bio gyümölcsleveket vitt a Koch Borászat. Koch Csaba december 21-én érkezett az adománnyal, hogy karácsony előtt ezzel is segítse az intézményt. „Az egészségügyi dolgozók nagyon nagy munkát végeznek a járvány időszakában. Megérdemlik, hogy ezzel a csekély adománnyal hozzájáruljak a karácsonyi örömökhöz.”

A bajai kórház november eleje óta lát el covidos betegeket, erre a célra a belgyógyászati épületben két külön szintet alakítottak ki, valamint lélegeztetési pontokat is kijelöltek. Az orvosok és a nővérek pedig rotációs rendszerben, mindannyian dolgoznak a covidos betegek ellátásban.

„A munkát nem megfeszítettnek, hanem mentálisan megterhelőnek mondanám. Van egy ellenfelünk, a vírus, amely ellen dolgozni kell. A legnehezebb, hogy nem látjuk, mikor lesz ennek a harcnak vége. Köszönet minden kórházi dolgozónak, nagy odafigyeléssel végzik a munkájukat”, mondta el dr. Tóth Gábor főigazgató.