Fókuszban az egészség megőrzése

Városi Egészségnapot tartottak szombaton az Egészséges Baja Városért Közalapítvány és a Baja Marketing Kft. közös szervezésében. A rendezvény fővédnöke Zsigó Róbert államtitkár, védnöke Fercsák Róbert polgármester volt. Dr. Zöld Lászlóné és Szabó Hajnalka a városvezetést és az alapítványt is képviselte. Ezúttal is sokan vették igénybe a térítésmentes szolgáltatásokat, a mérések és szűrések mellett gyógyteákat és reformételeket kóstolhattak a résztvevők (Müller Józsefné természetgyógyász készített el).

Termékismertető és szaktanácsadás zajlott, míg a Mentor Természetgyógyász Egyesület tagjai szeretettel masszírozták a talpakat.

A derékfájás megelőzéséről Zeleiné Boros Gyevi Mariann gyógytornász-fizioterapeuta tartott előadást, majd dr. Miskó József és dr. Mojzes Mária arról beszélt, hogyan tápláljuk DNS-ünket. Dr. Zöld Lászlóné koordinátor örömmel összegezte a tapasztalatokat. – Ezt az egészségnapot is sikeresnek könyvelhetjük el. Az időjárás is kedvezett, soka eljöttek, türelmesen várták ki a sorukat a vizsgálatokhoz, kérték ki a szakemberek tanácsait.