Van még bőven vakcina

Továbbra is foglalható időpont Pfizer-Biontech, Sinopharm és Szptunyik V vakcina Covid-19 védőoltásra a Lakossági Online Oltási Időpontfoglaló rendszeren keresztül az érvényes regisztrációval rendelkező lakosok számára a Bajai Szent Rókus Kórház megadott oltópontjain aktuálisan rendelkezésre álló szabad időpontokra.

Jelenleg jövő hét keddig vannak foglalható időpontok az oltásra még nem jelentkezett 16-18 éves fiatalok és a 18 év feletti felnőtt lakosok számára (a 18 év alattiak csak Pfizer-BioNTech vakcinára tudnak foglalni), adta hírül az Egészségfejlesztési Iroda. Kérik: aki a szeretne oltást kapni, mielőbb válasszon és foglaljon időpontot!

Az időpontfoglalót csak a vakcinainfo.gov.hu felületen oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték.

Minden regisztrációval csak egy időpont foglalható, területi megkötés nélkül. A lefoglalt időpontban pontosan, a járványügyi előírások betartásával kell megjelenni. Oltáshoz szükséges okmányok: személyi igazolvány, TAJ-kártya, lehetőség szerint kinyomtatott foglalás visszaigazolás és kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot.
A 16-18 éves fiatalok esetén az oltások beadásának feltétele a kitöltött és aláírt szülői hozzájárulási nyilatkozat.