Nyugdíjasok találkoztak: fontosak a kapcsolatok

Meghitt, családias hangulatú együttlétre várta egykori, ma már nyugállományban lévő dolgozóit a Bajai Szent Rókus Kórház január 19-én, csütörtök délután az intézmény ebédlőjébe.

Dr. Tóth Gábor főigazgató üdvözletét tolmácsolva dr. Mátrai Tibor orvosigazgató köszöntötte a szép számban megjelenteket. Kifejtette: a találkozót kettős céllal hívták életre. Egyrészt szerették volna tájékoztatni egykori dolgozóikat az intézményben végbement változásokról és eseményekről, másrészt lehetőséget kínálnak, hogy az itt kialakult kapcsolataikat feleleveníthessék, együtt lehessenek.

A kórház vezetősége prezentációt állított össze a beruházásokról. A képek felelevenítették az elmúlt három év infrastrukturális fejlesztéseit – új épületek és épületszárnyak építése, a műszerpark gyarapodása –, az elismeréseket (melyek között akad városi, megyei és országos kitüntetés is), valamint az egyéb adományokat és eseményeket (pl. az Anya gyermekével szobor kihelyezése, vagy Vereczkei Zsolt sikeres paralimpiai szereplése).

Köszöntőt mondott Zsigó Róbert államtitkár, Baja és a térsége országgyűlési képviselője is. Kiemelte: a kórházi fejlesztések az itt dolgozók és az itt gyógyulók körülményeit javítják a térség egyik legfontosabb intézményében. Kérte a kórház vezetőit: tegyék lehetővé, hogy ezek a találkozások rendszeressé váljanak, így megmaradhassanak az itt gyűjtött tapasztalatok, kapcsolatok. Tolmácsolta Fercsák Róbert polgármester jókívánságait is, emlékeztetve arra, hogy a városvezetés idén kiemelt figyelmet fordít az idősekre.

A köszöntések után Göbl Vilmosné ápolási igazgató invitálta asztalhoz a megjelenteket.

Vissza a hírekhez