Motorral jött a Mikulás

Idén is gondolt a december elején kórházban tartózkodó gyermekekre a Bajai Motorosok Egyesülete. Több éves hagyományuknak megfelelően ezúttal is a Bajai Szent Rókus Kórház gyermekosztálya számára szerveztek gyűjtést, majd meglátogatták a gyerekeket.

Előbb azonban a Szentháromság térre érkezett meg a Motoros Mikulás december 6-án, este. Várakozás közben a bajai motorosok meleg teát kínáltak a szép számban egybegyűlteknek, a kihelyezett dobozba pedig gyűltek adományok. A Mikulást ezúttal egy krampusz szállította motorral a főtérre.

A Mikulás szaloncukrot osztogatott, majd továbbállt, várták őt a gyermekosztály betegei. Dr. Károly Éva osztályvezető főorvos elmondta: ilyenkor a nővérek és az ügyeletes orvosok már az ablakból figyelik a Motoros Mikulást. – Nagy öröm számunkra, hogy a Bajai Motorosok Egyesülete minden évben gondol a kórházban tartózkodó kicsikre. Köszönjük mindenkinek, akik részt vesznek a kezdeményezésben. Az ilyenkor összegyűlt adományt a folyamatos pótlást igénylő műszerek, fogyóeszközök frissítésére fordítjuk – mondta a főorvos, aki a Szentháromság téren várta a gyerekekkel együtt a Motoros Mikulást.

Vissza a hírekhez