Köszönet

Köszönet a Bajai Szent Rókus Kórház Urológiai Osztályának.

A sajtó gyakran tudósít a hazai egészségügyi intézményekben folyó munkáról pozitív és negatív értelemben is. Az utóbbira vonatkozó indok a sok a beteg, a túlterhelt dolgozók, a hosszú várakozási idők, az alulfinanszírozás. A Bácskai Napló olvasóit pozitív példáról szeretném tájékoztatni.

Urológiai betegségem miatt 2016.február 15-én kerültem a Bajai Szent Rókus Kórház Urológiai Osztályára. Alapos kivizsgálás után kezelőorvosaim műtéti beavatkozás mellett döntöttek. Ezúton szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni a Bajai Szent Rókus Kórház Urológiai Osztály orvosainak és a nővéreinek.

Külön köszönöm dr. Tóth Gábor kórház főigazgató főorvos műtéti, és dr. Csőke István osztályvezető főorvos kezelőorvosi tevékenységét. Figyelmes és türelmes kezelésben részesítettek, kérdéseimre részletes tájékoztatást adtak. Mindennapi fizikailag és mentálisan nehéz munkájuk során figyelmességet, empátiát, emberséget tapasztaltam.

A 4-ágyas kórteremben tapasztalt higiénikus és tiszta kórházi környezetet, az ízletes és házias kosztot is meg kell említenem.

2016. február 22-én gyógyultan elbocsátottak.

Szívből remélem, hogy köszönőlevelem erőt és motivációt ad további nehéz munkájukhoz. További sikeres munkát, a betegekhez sok türelmet kívánok.

Szűcs Tibor elégedett bácsszentgyörgyi páciens

Vissza a hírekhez