Van mit megmutatni

Közmunkások előre

Idén folytatódhat a köz-munka program a Bajai Szent Rókus Kórházban.
A város egyik legnagyobb munkáltatója így további személyeket tud foglalkoztatni. Hamarosan aláírják a szükséges szerződéseket.

– Immár olyan szakaszába érkezett a pályázat (TIOP), hogy van mit megmutatni, illetve megvitatni – jelentette be dr. Tóth Gábor főigazgató-főorvos csütörtökön délután. Éppen ezért január 27-én, csütörtökön 14 órakor lakossági fórumot tartanak a Bajai Szent Rókus Kórházban.

 – Várunk minden bajai és Baja környéki lakost, hogy bemutathassuk, hogyan valósul meg a 3 milliárdos beruházás, és mikor készül el az új épületegység. Eddig szorgos hangya munka folyt, elsősorban a papírmunkákat kellett intézni. Most már határidőkről is tájékoztatni tudjuk az érdeklődőket – mondta el az intézmény irányítója. Hozzátette: ugyanakkor számolni kell kellemetlenségekkel is. Ez egy nagyon nagy beruházás, több száz éve nem volt példa hasonlóra a városi kórházban. Az átmeneti időben az építkezéssel járó zaj és egyéb zavaró körülmények okán az emberek megértését kérjük annak érdekében, hogy minden flottul menjen, hangsúlyozta a főigazgató.

Vissza a hírekhez